اندروید درواقع کلمهای است یونانی به معنی انسان گونه. در واژها نامههای معتبر مانند کمبریج این واژه به معنی رباتی که شباهت ظاهری با انسان دارد ترجمهشده است. اندروید درواقع سیستمعامل همراهی است که توسط گوگل و برای گوشی های هوشمند و تبلت ها طراحیشده است. اندروید با پایه هستهای لینوکسی ساختهشده است و بیشترین محبوبیت و استفاده را در بین توسعهدهندگان و کاربران دارا هست.
مدیریت بانکهای اطلاعاتی سبک و ذخیرهی دادهها در اندروید با استفاده از نرمافزار SQLite صورتپذیر است.
ابزارهای مختلف اندروید برای توسعهدهندگان بهراحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی میشوند. شرکت گوگل با پشتیبانی از ابزارهای متنوع اندروید به توسعهدهندگان کمک میکند و آنها را بهراحتی در دسترسشان قرار میدهد. بخشی از این ابزارها خطایاب، کتابخانهها، پلاگین برای اکلیپس و شبیهساز اندروید هست.
پشتیبانی سختافزاری اندروید از سختافزارهای مختلفی همچون، دوربینها، حسگرهای مخصوص مانند حسگر اینرسی، حسگر مجاورت، GPS و بردهای اردوینو و … است.
فایلهای گرافیکی و تصاویر در اندروید باکیفیت بالا و بهوسیله OpenGL پردازش میشوند.
فنّاوری جدید شرکت Adobe به نام AIR نیز این امکان را فراهم میسازد که بتوان تحت این سیستمعامل به توسعه برنامهی کاربردی ممارست ورزید.
با استفاده از زبان جاوا میتوان نرمافزارهای جانبی اندروید را نوشت و از کتابخانههای جاوای اندروید برای ارتباط با لایههای زیرین سیستمعامل استفاده کرد. درواقع رابط کاربری سیستمعامل اندروید بهوسیلهی زبان جاوا نوشتهشده است. بسیاری از برنامههای اندروید هم با جاوا نوشتهشدهاند. این سیستمعامل فاقد Java Virtual Machine هست. درواقع هنگام اجرای برنامههای جاوا بر روی این سیستمعامل، کدهای جاوا تبدیل به کدهای Dalvik میشوند و سپس بر روی Dalvik vitrual machine اجرا خواهند شد.
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد